Bluem Mondverzorgingsproducten | Het verschil in mondverzorging

Bluem mondverzorgingsproducten met actieve zuurstof, aanbevolen door de beste tandartsen, mondhygienisten en implantologen. Gezonde mond, gezond lichaam!


Bluem Care Reviews

  Werkt prima

  Had veel last van tandvleesontstekingen.
  Binnen paar weken nergens meer last van. Topspul👏👏👏👏

  Uitstekend product!

  Uitstekend product. Maakt goed schoon, frisse smaak, maakt je tanden witter ook bij ouderen (moeder van 82 heeft na gebruik van BlueM weer natuurlijk witte tanden, een aanrader dus).

  Zwakke punten
  Het product is helaas erg duur.

  Een lekkere frisse tandpasta, voor een langdurig schoon gevoel!

  De tandpasta poets goed, geeft een lekkere frisse adem en de mond voelt schoon aan gedurende een lange periode. Ik gebruik de tandpasta vooral in combinatie met het mondwater; een gouden combinatie! Mijn tandvlees is in topconditie en de tandarts is uitermate tevreden.

  Sterke punten
  Een langdurig fris gevoel. Je kan lang met de tube doen, aangezien je maar een klein beetje tandpasta op je borstel hoeft te doen.

  Zwakke punten
  Misschien iets duurder dan "gewone" tandpasta's, maar dat heb ik er wel voor over. Dit geld bespaar ik weer op mijn tandartsrekening.

  Even wennen maar daarna😁

  Mijn mondhygienist adviseerde het gebruik van deze fijne zuurstoftandpasta omdat ik veel tandvleesproblemen heb. Even wennen want wat dunner dan normale tandpasta, maar lekker fris en mijn mondhygienist super tevreden!

  Sterke punten
  Voor tandvleesprobemen, frisse smaak

  Zwakke punten
  Wel duurder dan normale tandpasta

Bezoek Bluem Care

Schrijf een review