Ecodenta, de beste natuurlijke tandpasta

Ecodenta, de beste natuurlijke tandpasta

19 januari 2020

Ben je van plan om volledig over te stappen op natuurlijke producten? Of ben je reeds overgestapt op natuurlijke producten en lijkt het je een uitdaging om goede natuurlijke tandpasta’s te vinden? Dan moet je zeker gebruik maken van de Ecodenta tandpasta. Deze tandpasta is onder andere te verkrijgen in de smaken papaya, salt en coconut. De tandpasta’s van Ecodenta zijn gecreeerd door de natuur en verder geperfectioneerd door de wetenschap. De ingredienten van de Ecodenta tandpasta bestaan uit een aantal biologisch geteelde kruiden, die gecombineerd zijn met wetenschappelijke ontdekkingen uit de farmacie. Hierdoor kun je de meest voorkomende mondproblemen preventief en effectief aanpakken. De tandpasta’s van Ecodenta komen met en zonder fluoride. Daarnaast bestaan alle tandpasta soorten uit natuurlijke producten en zijn getest door tandartsen. 

Ecodenta heeft verschillende type natuurlijke tandpasta’s en mondverzorgingsproducten. Zo heb je “the Green Line”, “the Expert line”, “the Organic Line” en “ecodenta mondwater. The Green Line oftewel de Ecodenta Groene lijn bestaat uit tandpasta’s en mondwater, die verrijkt zijn met biologische kruiden en bevatten tot 98% natuurlijke ingredienten. Deze kruidencombinatie helpt dan bij specifieke mondproblemen. De Ecodenta whitening Tandpasta kun je goed gebruiken tegen koffie, rode wijn en sigaretten aanslag. Daarnaast is er ook een type Ecodenta tandpasta welke goed gebruikt kan worden in geval je gevoelige tanden hebt.

The expert line oftewel de lijn van experts bestaat uit natuurlijke tandpasta soorten welke het resultaat zijn van een samenwerking tussen universiteiten en professionals. Deze tandpastasoorten bestaan uit een combinatie van natuurlijke ingredienten gecombineerd met de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen. Zo kun je kiezen voor de Ecodenta whitening tandpasta met houtskool, Ecodenta triple effect tandpasta, Ecodenta Anti-Caries tandpasta en de Ecodenta tandpasta Day en night. Daarnaast heb je ook in deze zelfde lijn Ecodenta tandpasta welke je kunt gebruiken als extra mondverzorging en Tandpasta met meloensmaak als glaszuurversterking. Je hebt ook Ecodenta mondwater voor een extra frisse mond en whitening mondwater met houtskool.

De organic line oftewel de organische lijn is een gecertificeerde biologische tandpasta welke behoort tot de top in natuurlijke en effectieve tandverzorging. De ingredienten van deze lijn tandpasta bestaan voor 98% uit natuurlijke producten. Zo heb je tandpasta met hennepolie, kokos tandpasta tegen tandplak, whitening tandpasta met papaja, sensitive tandpasta, fruitige kindertandpasta en de munt en kokos Ecodenta mondwater. Er is dus een groot assortiment aan natuurlijke tandpasta’s voor zowel jong als oud. Bij het overstappen op natuurlijke producten mag het kiezen van een natuurlijke tandpasta dus geen probleem meer zijn.

Wil je meer informatie inwinnen over de verschillende soorten tandpasta of wil je algemene informatie over het bedrijf? Dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Ecodenta. Je kunt een e- mail sturen naar [email protected] of je kunt bellen naar het telefoonnummer +31317351838. De klantenservice probeert zo snel als mogelijk je bericht of je telefoontje te beantwoorden.  

Bezoek Ecodenta

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden