Elmex is meer, dan alleen maar kindertandpasta

Elmex is meer, dan alleen maar kindertandpasta

19 januari 2020

Vanwege het groot aanbod aan verschillende merken tandpasta is het niet altijd even makkelijk om een bepaalde merk tandpasta te kiezen. De ene merk tandpasta lijkt soms een veel betere werking te hebben, dan de andere. Na het product eenmaal gekocht te hebben, dan merk je dat het merk tandpasta toch niet het gewenste effect heeft. Welke tandpasta kun je dan het best kopen? Welke tandpasta is het best geschikt voor het gebit van je kinderen? Welke tandpasta is geschikt voor bijvoorbeeld gevoelige tandvlees? Elmex zou in dit geval je beste keus kunnen zijn. De meeste personen koppelen het merk “Elmex” aan kindertandpasta. Niets is minder waar, Elmex is meer, dan alleen maar kindertandpasta. Elmex komt als kindertandpasta op de markt, maar er zijn ook Elmex tandpasta soorten, die ter bescherming van glazuur dienen, geschikt zijn voor gevoelige tanden en anti caries. Elmex is er dus voor zowel jong als oud, die graag een gezond gebit aan de dag willen stellen. Je kunt dus je hele leven genieten van gezonde tanden.

Missie Elmex

De missie van Elmex luidt dan ook als volgt “We hebben veel met je gemeen. Je denkt goed na over de keuzes die je maakt voor je familie en de wereld en onderdeel daarvan is het gebruik van veilige, effectieve en natuurlijke producten. Al meer dan 45 jaar proberen we anderen te helpen om een meer natuurlijk leven te leiden door bewuste productontwikkeling.”

Producten 

De elmex anti- caries tandpasta komt als mentholvrije tandpasta, whitening tandpasta, professional tandpasta en anti- caries tandpasta. De Elmex sensitive lijn bestaat uit tandspoeling, professional repair and prevent tandpasta, professional tanspoeling en de sensitive tandpasta. De Elmex kinderlijk bestaat uit mondspoeling, peuter tandpasta en junior tandpasta. En daarnaast heb je ook nog de Elmex Glazuur Protection professional. Genoeg keus dus bij Elmex. De elmex tandpasta soorten en tandenborstels kun je vrijwel in alle goed gesorteerde supermarkten en drogisterijen vinden.

Heeft je kindje al flink wat tandjes en wordt het tijd, dat de eerste tandjes gepoetst moeten worden? Dan kun je het best kiezen voor de Elmex peuter tandpasta. En als de oudere broer of zus ook gebruik wilt maken van Elmex tandpasta, dan kun je het best een tube Elmex peuter tandpasta aanschaffen. Wil je zelf een tandpasta kopen, die bescherming biedt aan je glazuur of heb je gevoelige tanden? Dan moet je ook in dit geval bij Elmex wezen. Naast het kopen van tandpasta, kun je ook tandenborstels van het merk Elmex kopen.

Contact  

Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met een van de medewerkers van de klantenservice van Elmex door op de website te klikken op contact en het online contact formulier in te vullen. In dit formulier vul je onder andere enkele persoonlijke gegevens, het onderwerp van je bericht en het bericht zelf. De medewerkers proberen dan zo snel als mogelijk antwoord te geven op je bericht dan wel met een gepaste antwoord te komen. 

Bezoek Elmex234

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden